Hiekkasärkkien Majoituspalvelut Oy:n varausehdot

Päivitetty 7.1.2015

Hiekkasärkkien Majoituspalvelut Oy noudattaa majoituspalveluiden tilaamisessa, varaamisessa ja tehtyjen majoituspalveluiden peruuttamisessa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on tehnyt majoitusvarauksen.
Varaajan vastuuhenkilönä tulee olla täysi-ikäinen. Poikkeuksena uudenvuoden- ja juhannusvarauksissa varaajan on oltava 21 vuotta täyttänyt ja myös majoittua kohteessa muun seurueen kanssa. Majoituskohdetta ei voi varata toisen henkilön puolesta.

1. Varaaminen ja maksu

Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut ennakkomaksun (30% majoitushinnasta) + toimitusmaksun 12 € vahvistuksessa mainittuun eräpäivään mennessä. Loppusuorituksen eräpäivä on viimeistään 21 vrk ennen loman alkua. Mikäli varauksen tekoajankohdasta on alle 21 vuorokautta varatun jakson alkamispäivään, niin lähetetään vain yksi lasku, joka sisältää sekä ennakkomaksun että loppusuorituksen yhdessä erässä. Ellei asiakas maksa laskua toimituskuluineen eräpäivään mennessä, voi Hiekkasärkkien Majoituspalvelut Oy yksipuolisesti perua varauksen ja palauttaa kohteen myyntiin. Ellei asiakas peru varaustaan ja kohde jää myymättä siinä olleen maksamattoman varauksen (jota ei ole kirjallisesti peruttu) takia, peritään varauksen hinta kokonaisuudessaan tulematta jääneeltä asiakkaalta. Asiakkaalle lähetetään laskun yhteydessä tilausvahvistus, josta ilmenee majoitusaika/-kohde/-hinta tilaajan nimen lisäksi.
Matkatoimiston kautta tapahtuvissa varauksissa asiakkaalla tullessaan on oltava mukanaan matkatoimistosta saatu varausvahvistus (voucher).

2. Peruutus

Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti(sähköpostilla, faksilla tai kirjeitse). Laskun maksamatta jättäminen ei ole riittävä peruste peruutukselle. Varauksen peruuttamisesta pidätetään aina peruutuskulut 40 € + toimistokulut 12 €. Mikäli peruutus tehdään vähintään 28 vuorokautta ennen majoituksen alkua, palautetaan ennakkomaksu lukuun ottamatta peruutus- ja toimistokuluja.
Peruutuksen tapahtuessa 28-14 vuorokautta ennen majoituksen alkua pidätetään aina ennakkomaksu. Jos peruutus tapahtuu alle 14 vuorokautta ennen majoituksen alkua eikä majoituskohdetta saada uudelleen vuokratuksi, peritään koko maksu.
Mikäli peruutus johtuu syystä, että asiakas tai hänen kanssaan yhteistaloudessa elävä henkilö äkillisesti sairastuu, joutuu vakavaan onnettomuuteen tai kuolee. Tällöin palautetaan kaikki suoritukset lukuun ottamatta peruutus- ja toimistokuluja. Edellä kuvattu tapahtuma on asiakkaan osoitettava luotettavalla tavalla (lääkärintodistus tms.)

3. Hiekkasärkkien Majoituspalvelut Oy:n oikeus peruuttaa varaus

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majoure), lomakohteen omistaja voi Hiekkasärkkien Majoituspalvelut Oy:n välityksellä irtisanoa sopimuksen. Tällöin Hiekkasärkkien Majoituspalvelut Oy:n on mahdollisimman pian ilmoitettava asiakkaalle peruutuksesta. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada Hiekkasärkkien Majoituspalvelut Oy:lle maksamansa suoritus takaisin.
Hiekkasärkkien Majoituspalvelut Oy:n vastuu rajoittuu vain sille maksetun majoitusmaksun palauttamiseen asiakkaalle.

4. Avainten luovutus, siivous ja liinavaatteet

Majoitusvuorokausi alkaa klo 15.00 ja päättyy klo 12.00. Lomakohteen avainten luovutus tapahtuu toimistoltamme Hiekkasärkiltä suoritettua majoitusmaksutositetta vastaan. Loma-asuntojen majoitushintaan kuuluu huoneiston vapaa käyttöoikeus. Majoitukseen sisältyy neljä rullaa wc-paperia/varaus, lopuista huolehtii asiakas itse. Talouspaperi ei sisälly majoitukseen.
Lomakohteen siivouksesta loman aikana ja lähtösiivouksesta huolehtii asiakas itse. Odotamme, että asiakas huolehtii siivouksessa seuraavista asioista: roskienvienti, lattioiden imurointi, astioiden puhdistus(ja tiskikoneen tyhjennys), tahrojen ja likojen poisto, wc:n desinfiointi, tavaroiden/huonekalujen paikoilleen vienti ja vuoteiden petaus. Loppusiivouksesta voi sopia myös Hiekkasärkkien Majoituspalvelut Oy:n kanssa eri maksusta, mikäli ette halua suorittaa sitä itse. Mikäli siivousta ei ole tilattu ennakkoon, siivoamattomasta mökistä on Hiekkasärkkien Majoituspalvelut Oy:llä oikeus periä erillinen siivousmaksu, vähintään 80 € + tarvivittavat lisäsiivoustunnit. Vaikka loppusiivous onkin tilattu, edellytetään kohteen olevan normaalin asumisen jäljiltä eli huonekalut ja varusteet ovat paikoillaan ja ehjinä, roskat vietynä ja mahdolliset eritteet poistettuna. Myös lomakohteen kuistien ja piha-alueen tulee olla siistit. Mikäli varauksen päättyessä lomakohteen siisteys ei vastaa edellä esitettyä ja huoltaja joutuu siivouttamaan sen kuntoon ennen seuraavan asiakkaan saapumista, veloitetaan siitä jälkikäteen käytettyjen tuntien mukaan 50 €/tunti/siivooja. Mikäli asiakas hukkaa saamansa lomakohteen avaimen, veloitetaan asiakkaalta lukon sarjoittamisesta ja uusien avainten teettämisestä vähintään 300 €.
Asiakkaiden edellytetään käyttävän liinavaatteita vuoteissa. Liinavaatteet eivät sisälly vuokraushintaan. Niitä on saatavana toimistoltamme 11 €/setti (sis pussi- ja aluslakanan, tyynyliinan ja ison pyyheliinan). Liinavaatteet kannattaa varata ennakkoon.

5. Vahinkojen korvaus

Asiakas on velvollinen ilmoittamaan/korvaamaan välittömästi lomakohteelle ja sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot. Ilmoittamattomat vauriot laskutetaan korjauskulujen mukaan jälkikäteen. Varaaja on vastuussa loma-asunnon kunnosta vuokrauksen aikana.

6. Henkilömäärä

Lomakohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä esitteessä on kohteelle mainittu. Henkilömäärä on aina ilmoitettava varausta tehtäessä. Teltan ,asuntoauton ja asuntovaunun käyttö lomakohteen tontilla on kielletty.

7. Yleisen järjestyssäännön noudattaminen Hiekkasärkkien mökkialueella

Hiekkasärkillä on voimassa yleinen järjestyssääntö, jota tulee noudattaa. Mikäli mahdollisesta häiriöstä huomauttamisen jälkeen asiakas/hänen seurueensa jatkaa häiriön aiheuttamista naapurustolle esim. kovalla melulla/kovaäänisellä musiikin kuuntelulla/automelulla, Hiekkasärkkien Majoituspalvelut Oy:llä on oikeus keskeyttää majoitus kokonaan. Keskeytyksestä ja häiriöstä aiheutuneet kustannukset sitoutuu asiakas korvaamaan jälkikäteen.

8. Valitukset

Kaikki lomakohteen kuntoon ja varustukseen liittyvät huomautukset tulee osoittaa välittömästi niiden aiheen ilmaannuttua Hiekkasärkkien Majoituspalvelut Oy:lle.

9. Tupakointi ja lemmikit

Tupakointi on ehdottomasti kielletty lomakohteen sisätiloissa. Luvattomasta sisällä tupakoinnista veloitetaan vähintään 150 € tuuletusmaksu varaajalta. Lemmikkieläimen tuonnista lomahuoneistoon on aina ilmoitettava ennakkoon.
Hiekkasärkkien Majoituspalvelut Oy ei vastaa luvattomasta tupakoinnista ja eläinpölystä aiheutuneista allergia- ym. oireista asiakkaille.

10. Liikuteltavat kylpyaltaat ja -paljut

Majoituksen aikana asiakkaan tuomien tai vuokrattujen kylpyaltaiden ja -paljujen käyttö majoituskohteessa on ehdottomasti kielletty.  

TERVETULOA HIEKKASÄRKILLE!

Hiekkasärkkien Majoituspalvelut Oy
Matkailutie 250 85100 Kalajoki
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Puh. 08-466682, 08-422305, 044-2772781